Hoquei patins
Esports 28/02/2014

El Vic supera per la mínima el Cerceda i accedeix a les semifinals de la Copa d'hoquei patins (1-0)

Titi Roca ha aprofitat una bola morta al segon pal per anotar l'únic gol del matx

Jordi Graell
El Cerceda i el Vic en acció / LUIS MIGUEL VELASCO / FEP

LleidaEl Vic s'ha classificat per a les semifinals de la Copa del Rei d'hoquei patins després de superar el Cerceda per un ajustat 1-0. La primera part ha estat força ensopida, tot i que el Vic ha estat més a prop d'avançar-se en el marcador. Primer Mia Ordeig de penal i després Jordi Bartrés a porteria buida han topat amb el pal i a l'últim tram del primer temps Willy Domínguez ha fet intervencions de mèrit per evitar que els osonencs poguessin obrir la llauna.

A la segona part ha continuat la mateixa tònica, però Titi Roca ha aprofitat una bola morta al segon pal per anotar l'únic gol del matx. A continuació els homes de Ferran Pujalte han comès la desena falta. Martín Payero ha canviat el seu estil habitual de faltes directes per intentar sorprendre Carles Grau amb un ganxo d'esquerres, però Grau ha aconseguit aturar el llançament.

El Vic no remata i el Cerceda es queda a les portes de la pròrroga

Els minuts passaven i el marcador no es movia, ja que el Vic intentava allargar les possessions al màxim perquè el temps corrés al seu favor. Roger Rocasalbas ha tingut l'opció d'encarrilar el partit amb la desena falta del Cerceda, però Domínguez li ha aturat la falta directa. Ja a l'últim minut, amb els gallecs bolcats a l'atac, Jordi Burgaya ha robat una pilota a la frontal i ha provocat un penal que Domínguez ha aturat a Rocasalbas.

El Cerceda, però, encara tenia un as a la màniga i ha aconseguit forçar la quinzena falta vigatana. Payero ha tornat a ser l'encarregat de llançar la falta directa, però ha enviat la pilota al pal. El rival del Vic a semifinals sortirà de l'últim duel de quarts de final entre l'ICG Software Lleida i el Barça, que començarà a les 21:30 h.