L'adeu de la capitana: Vicky Losada s'acomiada del Barça

La migcampista anuncia que deixa de vestir la samarreta blaugrana sense aclarir-ne els motius ni revelar el seu futur

2 min
Vicky Losada aixecant la Champions en la celebració al Johan

Vicky Losada dona per acabada la seva etapa de blaugrana. Després d'assolir el triplet, la migcampista de Terrassa ha decidit deixar el club català per la "falta de confiança" de l'entrenador Lluís Cortés, com va explicar en una entrevista a Europa Press fa uns dies. En la compareixença en què ha fet oficial el seu adeu, però, Losada no ha volgut aclarir quins han estat els motius de la seva decisió ni per quin equip fitxarà. De totes maneres se sap que el Manchester City serà el seu destí.

Losada no ha pogut contenir les llàgrimes en els moments més emotius del seu discurs de comiat. "Tot el que he viscut de blaugrana ha sigut un somni –ha dit–. Aquesta ha sigut i serà casa meva". Ha volgut donar les gràcies a l'staff tècnic i a l'equip pels quatre períodes en què ha format part de l'entitat blaugrana, amb esment especial a Xavi Llorens: "Va ser la persona que va confiar en mi quan era una nena i em va canviar la vida".

"Gràcies, noies, juntes hem aconseguit ser eternes". Així s'ha dirigit la ja excapitana blaugrana a les seves companyes, presents a la sala de premsa. "He buscat la manera de seguir aquí, però he de ser honesta amb mi mateixa i ha arribat el moment de tancar una etapa. El meu cor sempre serà blaugrana. És cert que hi ha hagut moments en què he estat a punt de fer-me enrere en la meva decisió. Ha sigut molt difícil per a mi, però s'ha de saber tancar un cicle. Vull ser feliç i disfrutar del futbol. Vull tornar a disfrutar del dia a dia i llevar-me amb ganes d'entrenar-me".

La migcampista tanca, així, la seva quarta –i definitiva– etapa com a blaugrana. Fa 17 temporades que va arribar a Can Barça i tot i que va jugar en altres equips, com l'Arsenal i l'Espanyol, Losada sempre "acabava tornant a casa". Ara el seu futur passar per Anglaterra. El Manchester City, a qui el conjunt català va eliminar de la Champions als quarts de final, serà el seu nou equip. Des d'allà, Losada seguirà "celebrant cada gol" que facin les seves excompanyes a Barcelona.

stats