Esports 19/02/2021

Víctor Font: "Joan Laporta és el passat, nosaltres el futur"

El candidat demana que no es facin falses promeses i reclama responsabilitat

2 min
Víctor Font en una compareixença de premsa

"Estem a disset dies de les eleccions més importants de la història del club". Víctor Font ha volgut encarar l'inici oficial de la campanya electoral demanant als socis la seva màxima implicació en les eleccions del pròxim 7 de març. Per fer-ho "de manera responsable", Font incideix en el fet que l'elecció del vot es basi en els projectes presentats i no en percepcions.

"El 2015 vam votar amb la percepció d'un triplet. I que car que ens va sortir, aquell triplet. Avui dia, el que no podem fer és votar arran de la percepció d'un sextet de fa anys. Sembla que amb el que va aconseguir en el passat ja n'hi ha prou", ha reflexionat el candidat. L'absència de Joan Laporta als debats electorals fets fins ara, segon el punt de vista de Font, respon a aquesta voluntat. "És inadmissible i incomprensible que en l'únic debat que fa la televisió del club que vol presidir no es presenti ni donin explicacions", ha retret.

Font demana que, per combatre l'electoralisme, els candidats han de ser responsables en les seves promeses o insinuacions. "No teníem un milió i mig d'euros per portar Eric García ara que feia falta. No fem volar coloms creant falses expectatives al soci amb fitxatges que no es podran fer", reclama el candidat. Radiografiant la complicada situació econòmica per la qual passa el club, Font afirma, contundent, que és "impossible" que aquest mercat d'estiu es puguin incorporar jugadors que impliquin una despesa alta.

20.000 socis estan indecisos entre Laporta i Font

En la compareixença, Víctor Font ha fet públiques les conclusions d'una enquesta feta des de la candidatura a 1.200 socis. Segons aquest estudi, més de 35.000 socis encara no han decidit el sentit del seu vot i, tot i que prop de 30.000 socis admeten tenir-lo clar, confessen que encara poden canviar-lo. A més, la demoscòpia indica que la preocupació més gran del soci és l'amenaça que el club es pugui convertir en una Societat Anònima Esportiva.

stats