HOQUEI PATINS
Esports 25/05/2014

El Vilafranca Capital del Vi celebra la permanència a l'OK Lliga amb golejada a Vilanova (1-7)

Gerard Camps, porter del Vilafranca, ha establert un nou rècord d'imbatibilitat a l'OK Lliga en 179 minuts i 58 segons

Jordi Graell

BarcelonaEn el partit que tancava la 28a jornada de l'OK Lliga, el Vilafranca Capital del Vi ha golejat a la pista del Vilanova per 1-7. Els homes de Jordi Garcia, tot i estar ja salvats per la derrota del Lloret de divendres a la pista del Muralla Òptica Blanes, han sortit decidits a sentenciar el partit aviat amb dos gols matiners de Joan Vázquez i Jordi Esteva. Minuts després, Jordi Galán i Pablo Aguarón han ampliat l'avantatge.

Els locals, que amb prou feina han xutat a porteria, han tingut les seves millors ocasions des del punt de penal. Primer Pol Pàmies ha vist com Gerard Camps li aturava el llançament, però en el segon Esteve Pujals aconseguia batre un Camps que ha establert un nou rècord d'imbatibilitat a l'OK Lliga amb 179 minuts i 58 segons, superant així l'anterior que tenia Carles Grau, amb 170 minuts i 24 segons. Quan ja s'arribava al descans, Marc Navarro ha errat una falta directa corresponent a la desena falta vilanovina.

Al segon temps, més relaxat, s'han vist tres gols més de Vázquez, Aguarón i Galán. El més destacable ha estat el debut a la porteria vilafranquina de Jaume Ventura, el qual ha substituït un ovacionat Camps que s'ha acomiadat aturant una falta directa a Jordi Aragonès. Ja als últims minuts, el porter local Joan Marc Escofet també ha aturat una falta directa a Jordi Galán. Amb el triomf, el Vilafranca encara conserva opcions remotes de classificar-se per la CERS, que ara tenen a sis punts però a només dues jornades pel final del campionat.