HOQUEI PATINS
Esports 10/05/2013

El Vilanova- Vic obre el foc d’un cap de setmana intens a nivell europeu d’hoquei patins

Des d’avui fins diumenge es disputa a El Vendrell la final four de la CERS, mentre que demà quatre equips catalans intentaran accedir a la fase final de la Lliga Europea

Jordi Graell
2 min
Tots els catalans que disputen la CERS passen a la següent ronda

BarcelonaAquest divendres arrenca a El Vendrell la final four de la Copa de la CERS amb la disputa de la primera semifinal entre l’RDI Vilanova i el Vic a partir de les nou del vespre. Tant un com l’altre equip ja disposen d’un títol a les seves vitrines, però des del canvi de format de la competició el 2008 encara no l’han pogut guanyar. Així doncs, els dos equips intentaran sumar el seu primer títol des que es juga amb el model de final four, especialment els vilanovins, ja que al 2011 van perdre la final a casa i el 2012 van caure a semifinals.

L’altre equip català en dansa, el Moritz Vendrell, jugarà demà la segona semifinal contra el Bassano italià a partir de les sis de la tarda. El conjunt amfitrió, després de guanyar la Copa del Rei fa només dos mesos, intentarà completar una temporada històrica amb la consecució de la CERS, en tot just la seva segona participació en aquesta competició. Per fer-ho, però, haurà de superar abans l’actual campió de la competició, el Bassano, un equip experimentat en jugar duels europeus i que actualment també es troba immers en el play-off pel títol de la Serie A1 italiana.

La final es disputarà diumenge a les 12 del migdia i es podrà seguir en directe per Esport 3. A més, durant aquests dies es podrà visitar un village que estarà ubicat al voltant del pavelló del Club d’Esports, i que comptarà amb carpes de marques esportives relacionades amb l’hoquei, el CE Vendrell i amb la ciutat organitzadora.

D’altra banda, aquest dissabte també es disputa la tornada dels quarts de final de la Lliga Europea, en què quatre equips catalans intentaran classificar-se per la final four de la màxima competició europea. Mentre que el Barça podrà resoldre l’eliminatòria contra el Liceo amb un 2-2 de l’anada a partir de les 12 h al Palau Blaugrana (partit que es podrà seguir en directe per Esport 3 i Barça TV), el Noia, el Reus i l’Igualada hauran de jugar-se el ser o no ser fora de les seves pistes. Els reusencs hauran de defensar el 3-2 de l’anada a la pista del Porto, en canvi l’Igualada haurà de remuntar un gol de desavantatge a la pista del Valdagno i el Noia, amb l’empat de l’anada, també només li val la victòria si vol seguir endavant.

stats