CICLISME
Esports 23/03/2019

La Volta a Catalunya es veurà en 190 països i en directe als cinc continents

La cobertura televisiva farà que la prova arribi a Austràlia, el Canadà i Mèxic per primer cop

Ara
1 min
La Volta a Catalunya es veurà a 190 països i en directe als cinc continents

BarcelonaLa 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya presenta unes xifres de rècord. Si en el vessant esportiu tindrà una participació de luxe, amb corredors com Valverde, Froome, Bernal, Quintana, Bardet i Pinot, en la difusió televisiva també ha creat una expectació extraordinària.

L'organització de la Volta Ciclista a Catalunya ha anunciat aquest dissabte que la prova es veurà en 190 països i en directe als 5 continents després del repartiment dels drets televisius. Serà gràcies a un total de 29 difusors internacionals i 4 agències de distribució d’imatges. La principal novetat de l'aspecte multimèdia serà l’emissió per primer cop a països com Austràlia (SBS), el Canadà (GCN) i Mèxic (Claro Sport).

Esport3 mantindrà la seva aposta per la gran competició del ciclisme català. TDP i Eurosport també en faran cobertura a nivell estatal i Eitb al País Basc. El canal Eurosport tornarà a oferir la prova en directe per a tot Europa i la NBC Sports serà l'encarregada d'acostar el ciclisme als Estats Units. L’Àfrica (Supersport i OSN) i l’Àsia (DAZN al Japó i Eurosport Asia) també podran seguir les evolucions dels ciclistes pel circuit de Catalunya.

L'aspecte esportiu estarà a l'altura del seu ressò mediàtic. Alejandro Valverde, el quatre cops guanyador del Tour, Chris Froome i figures emergents com el colombià Egan Bernal, el català Marc Soler i el balear Enric Mas seran alguns dels caps de cartell de la Volta. La cita comença aquest dilluns 25 de març a Calella, amb 175 ciclistes repartits en 25 equips.

stats