Esports 01/11/2014

Golejades de l'Atlètic Barceloneta i el CN Terrassa a la lliga de waterpolo

El CN Poble Nou-Enginyers ha sumat el primer triomf de la temporada

El partit entre l'Atlètic Barceloneta i el CE Mediterrani

BarcelonaEl CN Atlètic Barceloneta, actual campió de lliga, sembla haver agafat la velocitat de creuer i no ha donat treva a un CE Mediterrani que pràcticament ha dit adéu a qualsevol opció de sumar punts a la piscina Sant Sebastià en marxar al final del primer quart 6-1 a baix. Amb un Albert Español molt endollat (dos gols en només dos minuts de joc) i una defensa ferma, el conjunt mariner ha encadenat en l'inici un parcial de 7-1, anul·lant l'atac dels de Marc Comas gairebé del tot. Mica en mica, els gols han caigut fins el 19-6 final.

El CN Terrassa ha aconseguit mantenir la seva condició de líder en vèncer de forma clara el CN Catalunya per un clar 18-6. Els de Dani Nart no afluixen gràcies a un perfecte tercer període (8-1) ia un encertat Sergi Mora (cinc gols). Molt a prop, a Sabadell, l'equip local ha aconseguit el seu quart triomf consecutiu i no perd l'estela del seu veí. Els de Chava Gómez es mantenen empatats amb el Barceloneta i el Canoe en segona posició. Avui han vençut bé contra el CD Waterpolo Navarra (16-7), que es queda amb tres punts, amb cinc gols d'Eric Marsal.

Un dels que necessitava imperiosament la victòria per tallar una mala ratxa de tres derrotes seguides era el CN Mataró Quadis. Els del Maresme, en un a priori igualat duel contra el CN Barcelona, han guanyat al conjunt barceloní (12-4) gràcies a un parcial global de 7-1 entre el segon i el tercer període.

Per la seva banda, el Real Canoe NC-Isostar aguanta a la segona plaça amb 12 punts després d'un duel vibrant a Madrid davant el Sant Andreu. Després de començar 0-1 a baix en el primer període, els de Javier Càceres han aconseguit deixar el 6-4 final. El CN Poble Nou-Enginyers ha sumat els seus primers punts (13-3) davant d'una AR Concepción-Ciudad Lineal que es queda en última posició amb el caseller a zero.