WATERPOLO
Esports 25/05/2013

El CN Sabadell Astralpool, campió de la Lliga de Divisió d'Honor Femenina

Les sabadellenques aconsegueixen el seu tercer títol consecutiu després de superar el CN Mataró (12-7) en el segon partit de la final femenina

Ara
1 min

BarcelonaEl CN Sabadell Astralpool ha revalidat el títol de Lliga de Divisió d'Honor Femenina després d'imposar-se al CN Mataró El Tot per 12-7 en el segon partit de la final. Les sabadellenques alcen així el seu tercer títol consecutiu i igualen els onze del CE Mediterrani.

El CN Sabadell Astralpool ha començat el partit amb una còmoda renda de 3-1, amb dues dianes de Pili Peña i la primera de les quatre que marcaria aquest dissabte Jennifer Pareja. La golejadora de les del Maresme en aquests primers compassos ha estat Marta Bach.

En el segon quart, i malgrat encadenar un elevat nombre d'atacs fallats, el conjunt vallesà ha estirat el seu avantatge fins a un confortable 6-3, que les mataronines no han aconseguit retallar en un igualat tercer parcial que ha acabat 7 -4.

Aquesta temporada, les vallesanes ja van aconseguir proclamar-se campiones d'Europa i també han aixecat la Copa de la Reina.

stats