Esports 25/10/2017

El Barceloneta empata amb l'Olympiakos (7-7) i el Sabadell cau amb el Szolnoki (5-16)

L'Astralpool Sabadell ha debutat a la Champions

BarcelonaEl Club Natació Atlètic Barceloneta ha empatat a 7 amb l'Olympiacos en el seu debut a la fase de grups de la Lliga de Campions masculina de waterpolo. El primer quart ha acabat amb empat a un gol, però l'equip mariner, amb un gran Blai Mallarach ha marxat al descans guanyant per 3-2. El tercer quart ha acabat 4-3, però al darrer, dos gols grecs han fet saltar les alarmes. Mallarach ha tornat a igualar en un quart boig, però dos gols grecs (5-7) ho han complicat tot. Finalment, Felipe Perrone i Marc Larumbe han salvat un empat (7-7).

A l'altre grup, l'Astraalpool CN Sabadell ha debutat a la fase de grups de la Champions amb una derrota a Can Llong contra el Szolnoki hongarès vigent campió de la competició (5-16).