TENIS
Esports 07/09/2018

Serena Williams i Osaka disputaran la final de l'Open dels Estats Units

La japonesa és la primera tenista del seu país que disputa l'últim partit d'un Grand Slam

Ara
1 min
Williams i Osaka disputaran la final de l'Open dels Estats Units

BarcelonaLa jove tenista japonesa Naomi Osaka ha fet història aquesta matinada en guanyar per 6-2 i 6-4 l'amfitriona Madison Keys en la semifinal de l'Open dels Estats Units i aconseguir el pas a la final per enfrontar-se a la gran favorita, Serena Williams.

Osaka és la primera japonesa que aconsegueix disputar una final d'un Grand Slam. Ha signat la victòria per la via ràpida, en una hora i 25 minuts. Williams serà la seva gran prova. La nord-americana ha guanyat la seva semifinal per un clar 6-3 i 6-0 davant la letona Anastasija Sevastova. A la pista central de Flushing Meadows, l'Arthur Ashe Stadium, la tenista ha fet una demostració de bon joc, força i agressivitat per frenar la jugadora que està més en forma de tot el circuit internacional.

Williams, en cas de guanyar a la final, sumarà el seu 24è títol del Grand Slam i igualarà el record de més títols de l’australiana Margaret Court, vigent des de l’any 1973. I ho farà just un any després de ser mare, fet que la va tenir mig any sense poder competir. Just quan es jugava l’Open dels Estats Units del 2017, Williams va ser mare de la seva primera filla, l’Alexis Olympia Ohanian Jr., i va patir complicacions arran d’una embòlia pulmonar amb coàguls de sang que va tenir després del part per cesària. Ara Williams és a un pas de guanyar per setena vegada el seu trofeu preferit, que va guanyar per primer cop un llunyà 1999, quan va derrotar la suïssa Martina Hingis.

stats