BARÇA
Esports 22/05/2015

Luis Enrique: "No tinc res a comentar sobre el meu futur"

El tècnic asturià ha insistit en afirmar que no vol parlar sobre el seu futur

Ara
2 min
Luis Enrique

BarcelonaLuis Enrique ha ofert la seva darrera roda de premsa abans d'un partit de lliga, afirmant que "el partit contra el Deportivo s'ha de plantejar de la manera més professional que es pugui. Hi ha una festa, però abans hi ha un partit". Sobre el comiat de Xavi, el tècnic ha volgut dir que "haig de fer les alineacions pensant en l'equip, l'edat passa per tots, és esport professional. Xavi té nivell per seguir jugant més temporades, però jo haig de fer les alineacions pensant en l'equip. Ell ens ha ajudat, dins i fora del terreny de joc, sempre. Actuant com un professional. És llei de vida".

El futur

Sobre el seu futur, el tècnic asturià, ha recordat que "no vull parlar del meu futur fins que acabi la temporada. Ara només penso en els propers tres partits". Luis Enrique de fet, no ha volgut valorar les opinions del President Bartomeu, qui considera que l'asturià seguirà al club. "Em vull centrar en el que puc controlar. Hi ha eleccions al club i condiciona el futur, ho tinc clar" ha dit. Preguntat sobre si s'ha reunit amb la comissió tècnic per planificar el futur, Luis Enrique ha dit que "no m'he reunit amb ells".

Luis Enrique ha fet broma en admetre que "ser tècnic del Barça desgasta. Si, estic més vell. Però vosaltres també, mireu les fotos de fa 12 mesos". Acte seguit, ha afegit que "m'agrada controlar moltes coses, així que ha estat un any intens".

Xavi, titular

Luis Enrique ha confirmat la titularitat de Xavi, així com que Vermaelen debutarà contra el Deportivo de La Corunya. El tècnic ha confirmat que farà moltes rotacions per rebre el Deportivo per donar descans a jugadors claus abans de la final de Copa i la final de la Champions. De Xavi, el tècnic ha afegit que "no tinc cap dubte que Xavi serà una persona important per al Barça, més enllà de com a jugador en un futur", fent broma quan ha dit que "ara, fora del Barça, passarà una pilota i potser li torna un meló. Al Barça sempre torna una pilota".

stats