FUTBOL
Esports 21/11/2014

El TAD indulta Zinedine Zidane i aixeca la sanció al tècnic del filial del Madrid

El francès va ser sancionat per entrenar el filial madridista sense tenir la titulació

Ara
1 min

MadridEl Tribunal administratiu de l'esport (TAD) ha donat la raó al tècnic del filial del Madrid, Zinedine Zidane, i aquest podrà seguir dirigint el Castella. El Tribunal Administratiu de l'Esport estima el recurs presentat pel Reial Madrid, ja que el club blanc defensa que Zidane està acabant el curs d'entrenador a França i pot dirigir el Madrid malgrat no tenir encara la titulació.

A més de l'indult a Zidane es queda sense sanció el segon entrenador del filial del Madrid, Santiago Sánchez, que també havia estat sancionat amb tres mesos. El Reial Madrid no haurà de pagar la multa que li va imposar el jutge Únic de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF).

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol havia sancionat per tres mesos Zinedine Zidane per entrenar l'equip sense tenir el títol. El vas va començar el darrer estiu, amb la reestructuració de la banqueta del primer equip –Zidane era l'assistent d'Ancelotti– situant l'exfutbolista francès a la banqueta del filial. Però, en no tenir el títol, el Madrid va situar Santiago Sánchez com a primer entrenador. De forma oficial, Zidane era l'assistent tot i que en realitat actuava com a màxim responsable del vestidor. Arran d'una denúncia del principal col·legi d'entrenadors, la RFEF va estudiar el cas, però ara el TAD ha estimat el recurs.

stats