Estils 01/07/2021

El 080 Barcelona Fashion se celebrarà a l'octubre a l'Espai XC, obra de l'escultor Xavier Corberó

El certamen de moda continuarà optant pel format virtual i les desfilades es podran veure en 'streaming'

ARA
1 min
Una imatge anterior del 080

BarcelonaLa pròxima edició del 080 Barcelona Fashion se celebrarà la setmana del 25 d’octubre, segons han anunciat els organitzadors aquest dijous.

En aquesta nova edició, l’organització tornarà a optar pel format 100% digital amb l’emissió de continguts de moda en streaming al llarg de la setmana a través del canal 080TV per obrir l’esdeveniment a tots els públics, que podran seguir les presentacions de les col·leccions des d’un frontrow virtual. 

Amb la voluntat de destacar escenaris excepcionals, aquesta edició se celebrarà en un espai inèdit, l’Espai XC, obra de l’escultor català de renom internacional Xavier Corberó. Es tracta d’un espectacular projecte de formes i volums al qual va dedicar els últims anys. Tot el conjunt d’habitatges i el mateix carrer Montserrat d’Esplugues de Llobregat van ser rehabilitats o creats per l’artista des del 1968, i hi han estat convidats nombrosos artistes nacionals i internacionals. La impressionant construcció de 4.500 metres quadrats reflecteix a la perfecció l'esperit i la intenció de l’artista, la integració de l’art a la natura i la creació d'espais poètics i màgics.

Una imatge de l'espai on se celebrarà el 080
stats