Promoció
Estils 22/11/2021

100 rutes senderistes per Catalunya en dos llibres que ofereix l’ARA

Les publicacions es poden aconseguir a la botiga web del diari i als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona del 20 de novembre al 10 de desembre

1 min
Portada del llibre '50 rutes senderistes per Catalunya'

Joan Portell Rifà és un dels més reconeguts i prolífics escriptors actuals de rutes senderistes de Catalunya. Fa més de trenta anys que es dedica a escriure articles i llibres de caminades pel país, sobretot de recorreguts poc freqüentats, que no plantegen com a objectiu assolir una gesta sinó gaudir de la seva singularitat i bellesa. L’ARA ofereix dos dels seus principals llibres. El primer, 50 rutes senderistes per Catalunya. Dificultat mitja, està adreçat a tothom que vulgui fer excursions i tingui una certa forma física. “No cal ser un expert, però és necessari carregar un mínim d’intendència i, especialment en el cas de les cinc travesses que explico, tenir ganes de gaudir de la vida aïllada dels refugis de muntanya”, explica l’autor.

D’altra banda, 50 rutes senderistes per Catalunya proposa rutes assequibles a tothom que sigui caminador. N’hi ha de bona part del territori català, des del cap de Creus fins al Montsià, i des de Barcelona fins als Pirineus.

Publicats per l’editorial Sua Edizioak, els llibres 50 rutes senderistes per Catalunya. Dificultat mitja (19,75 €) i 50 rutes senderistes per Catalunya (19,80 €) –el lot de tots dos té un preu de 37,50 €– es poden obtenir als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona i en aquest enllaç del 20 de novembre al 10 de desembre.

stats