Descobreixen nous enganys de l'actriu catalana Anna Allen

'El Mundo' s'ha posat en contacte amb empreses i entitats que ella havia dit que representava i aquestes l'han desmentit

L'actriu gironina Anna Allen, de 32 anys, s'ha fet famosa per la fictícia vida professional suposadament plena d'èxit que havia creat des de feia uns anys fora de les fronteres d'Espanya. Després que 'El Mundo' descobrís que l'actriu no havia anat als Oscars, cosa que ella havia explicat i havia documentat amb falses fotos, el diari ha indagat més sobre la trajectòria de la catalana, que no només mentia en relació amb la seva feina, sinó que també ho feia sobre entitats amb les quals suposadament col·laborava i empreses a les quals deia que representava.

El diari assegura que la que va ser nòvia de Toni Alcántara a 'Cuéntame como pasó' els havia explicat temps enrere que era "ambaixadora de la marca Vertu i de Fight Aids, juntament amb Estefania de Mònaco", unes declaracions que ara, com totes les que ha fet, s'han girat en contra d'Allen. El diari s'ha posat en contacte amb l'empresa de telefonia Vertu i allí els han dit que "no és veritat, aquesta actriu no és ambaixadora de la nostra marca. Però li agraden molt els nostres telèfons, i el nostre conseller delegat li va regalar un Aster". Aquest model estaria valorat en 5.000 euros, segons el rotatiu.

A la fundació que presideix la filla petita de Grace Kelly, Estefania de Mónaco, també els han negat cap relació amb Allen. "Cap actriu espanyola és ambaixadora de Fight Aids perquè, a més, no existeix aquesta figura a la nostra associació. Ni per a la nostra princesa, que n'és la presidenta", els haurien indicat.

Els seus representants, que tampoc han donat la cara després de l'escàndol, estan desapareguts com ella, segons ha publicat 'El Mundo'. L'agència que la portava, Green Air Agency, té la web en construcció i ha esborrat el seu Twitter de la xarxa. De fet, segons explica el diari, Allen és l'única representada per aquesta agència.

Més continguts de