Joe Jonas i Sophie Turner es casaran a l’estiu

El cantant i l’actriu de ‘Joc de trons’ volen organitzar un partit de rugbi el dia del seu enllaç

Sembla que la febre dels casaments també ha arribat a la banda dels Jonas Brothers. Si fa pocs mesos era Nick Jonas qui es casava amb Priyanka Chopra, ara és el seu germà Joe Jonas qui ha anunciat que aviat serà ell el que passarà per l’altar.

Ha sigut durant una entrevista al programa de James Corden quan el cantant ha confirmat que a l'estiu es casarà amb Sophie Turner, actriu coneguda per encarnar el personatge de Sansa Stark a la sèrie ‘Joc de trons’.

Encara que se saben pocs detalls de com serà l’enllaç, el cantant, que va ser estrella Disney al programa ‘My camp rock’, ha assegurat que té previst incloure-hi un partit de rugbi, un esport al qual són molt aficionats els dos membres de la parella, així com la seva família.

D’altra banda, Jonas també ha aprofitat per fer broma sobre els casaments dels seus altres dos germans: "Els 18 casaments del Nick han estat increïbles i el Kevin va tenir una tempesta de neu al seu casament, així que n'he après: tingues-en només un i que no sigui al desembre".

La parella va començar a sortir el 2016, i el seu casament pot ser una bona oportunitat per tornar a veure reunit gran part del repartiment de ‘Joc de trons’.