Mette-Marit de Noruega surt en defensa del seu fill no reial

El primogènit de la princesa ha rebut moltes crítiques pel fet de sortir amb una model de 'Playboy'

Quan Mette-Marit de Noruega va saltar als mitjans, el 1999, com a nòvia del príncep hereu Haakon de Noruega l'escàndol va ser majúscul i va traspassar les fronteres del país escandinau. Era una mare soltera, d'ascendència plebea i el pare del seu fill havia estat a la presó per narcotràfic. Un paper difícil d'assumir pels monàrquics, que la van sotmetre a tota la pressió possible i li van fer signar un compromís que el seu fill previ al matrimoni amb Haakon no tindria drets dinàstics i que si se separava no tindria cap tracte especial.

Ara, després d'aquells anys inicials tan durs i amb una notable acceptació per part del poble noruec, a la que algun dia serà reina consort de Noruega li ha tocat donar la cara pel seu primogènit, Marius Borg, que, tot i no ser part de la família reial, és molt popular al país. El jove ha sigut molt criticat darrerament perquè manté una relació amb una noia amb any més gran que ell anomenada Juliane Snekkestad, que és model i que ha aparegut a la portada de 'Playboy'.

Back in London and it's 💦

A post shared by Juliane Snekkestad (@julianesnekkestad) on Jul 16, 2018 at 10:42am PDT

Davant d'aquesta situació, Haakon i Mette-Marit han hagut de sortir en defensa del jove, de només 21 anys i instal·lat a Londres per motius professionals, a través d'un comunicat. En el text asseguren que Snekkestad "és una noia treballadora i intel·ligent" per a la qual demanen respecte. També aprofiten el text per recordar que "Marius Borg ha expressat diverses vegades que no vol que els mitjans cobreixin la seva vida privada i agraeix que la major part de la premsa ho hagi respectat".

Mette-Marit i Haakon tenen dos fills en comú que són els que tenen drets dinàstics al tron noruec: Ingrid Alexandra, de 14 anys, i Sverre Magnus, de 13.