Richard Gere serà pare amb 68 anys

Segons 'Corazón TVE', l'actor i Alejandra Silva esperen el seu primer fill en comú

Després de quatre mesos casats, Richard Gere i Alejandra Silva han confirmat que seran pares. La criatura, de la qual no se sap si serà nen o nena, serà el primer fill en comú per a la parella però no per a ells singularment, ja que tots dos tenen fills de matrimonis anteriors. El programa del cor de la televisió pública espanyola 'Corazón TVE' ha sigut l'encarregat de confirmar aquesta notícia, que ja va ser divulgada al juliol per la col·laboradora de 'Sálvame' Lydia Lozano, sense que gaires mitjans se'n fessin ressò.

L'actor i l'empresària s'acabaven de separar de les seves respectives parelles quan es van conèixer. Ell es va instal·lar a l'hotel que ella té a Positano, l'exclusiu  Villa Treville, on va començar la relació. Una relació de la qual han ensenyat alguns moments en revistes però que, en general, han portat amb discreció.

Amb 33 anys de diferència entre ells, la parella porta junta des del 2015. La del maig va ser la tercera vegada que Gere passava per l'altar després dels seus  matrimonis amb la model Cindy Crawford i amb l'actriu Carey Love, amb qui té el seu únic fill, Homer James. Per a Silva, aquest és el segon matrimoni després d'haver estat casada amb el magnat del sector miner Goving Friedland, i amb qui va tenir el seu fill Albert el desembre del 2012.

Gere, de 68 anys, i Silva, de 35, es van casar al maig en un ranxo pròxim a Nova York pel ritual budista, religió que practica el protagonista de 'Pretty woman'. Silva és d'origen gallec però es va criar a Madrid i en col·legis de l'estranger. És filla de l'exvicepresident del Reial Madrid Ignacio Silva.

Més continguts de