Sinéad O’Connor no vol passar més temps amb "gent blanca"

La cantant, que fa poc s’ha convertit a l’islam, es fa anomenar Shuhada' Davitt

La irlandesa Sinéad O’Connor segueix provocant titulars polèmics. Si fa poques setmanes anunciava la seva conversió a l’islam i el seu canvi de nom pel de Shuhada' Davitt, ara ha assegurat a través de Twitter que no vol passar més temps amb "gent blanca" perquè és "fastigosa". L’artista matisa que amb "gent blanca" es refereix a persones no musulmanes. La cantant, de 51 anys, també demana perdó per aquests missatges, perquè reconeix que poden semblar racistes, però que "mai hauria pensat" que la seva ànima "es pogués sentir així".

D’altra banda, en els tuits també carrega contra els teòlegs cristians i jueus que ataquen la seva nova fe i contra el president Donald Trump. "Tothom diu que els pobres americans són víctimes de Trump. Però vosaltres el vau contractar. Així que acomiadeu-lo. Si no, en sereu còmplices. El mateix passa amb tot allò relacionat amb l’anomenat terrorisme islàmic, que és exactament el que el dimoni vol i estima", escriu. A més, recorda com a Irlanda no es va fer fora l'Església en el seu moment: "Vam deixar que abusessin dels nostres fills davant dels nostres nassos i no hi ha recompensa".

O’Connor, que fa uns anys es va ordenar sacerdotessa d’una orde catòlica dissident a França –i va adoptar el nom de Mare Bernadette Mary–, ha declarat en els últims anys que lluita contra una depressió i un trastorn bipolar. Aquesta malaltia mental en més d’una ocasió li ha provocat pensaments suïcides, i ha confessat que es deu al fet que ella mateixa va patir abusos en la infància.

Més continguts de