Estils 06/12/2019

L’agenda per omplir el 2020 de salut

L'ARA oferirà des del 14 de desembre fins al 8 de gener l’agenda 'Ets el que menges'

Ara
2 min
L’agenda per omplir el 2020 de salut

BarcelonaPerquè el 2020 sigui un any ple de salut, el diari ARA oferirà als seus lectors des del 14 de desembre fins al 8 de gener l’agenda Ets el que menges. Aquesta publicació, editada per tot el grup d’experts que treballen a la reconeguda web Etselquemenges.cat, posa a l’abast de tots els seus usuaris tota mena de consells, menús i receptes que ajuden a combatre algunes de les patologies més comunes actualment. L’anèmia, el sobrepès, les males digestions, el colesterol, la diabetis, l’hipotiroïdisme, l’artritis, l’estrès o la celiaquia són alguns dels problemes de salut que l’agenda vol ajudar a combatre.

L’agenda, que es pot aconseguir al quiosc per un preu de 15 euros amb el cupó que apareix a la contraportada de l’ARA, també detalla els beneficis que té seguir un estil de vida saludable durant tot l’any, tant a nivell físic com mental. A més, proposa continguts extres per continuar documentant-se sobre alimentació i salut. Tot adaptat a cada època de l’any.

L’agenda Ets el que menges inclou, en concret, dotze menús setmanals, un per a cada mes de l’any. Aquests plans alimentaris van acompanyats de les seves particulars i respectives receptes culinàries. Entre els continguts extres destaquen articles com: Com afrontar l’emergència climàtica, L’intestí, el segon cervell o Noves empreses d’alimentació saludable.

Etselquemenges.cat és una revista online de salut i nutrició amb més de 105.000 seguidors a Facebook i més de 35.000 a Instagram. La seva agenda, que ja fa quatre anys que es publica i que ja compta amb una multitud de compradors habituals, és l’única especialitzada en salut i nutrició. Tal com expliquen els seus impulsors, l’agenda va dirigida a tota la població sana que vol fer prevenció i que entén que l’alimentació pot ser terapèutica. I també, esclar, a les persones que han patit algunes de les patologies que s’hi aborden.

stats