Estils 01/03/2018

Ruscalleda, Roca, Jubany i Berasategui oferiran sopars a quatre mans

En el marc de la iniciativa Passeig de Gourmets, els xefs acostaran l'alta gastronomia al gran públic

Efe
2 min
Carme Ruscalleda i el seu fill Raül Balam participaran a la iniciativa

BarcelonaEls cuiners Carme Ruscalleda, Joan Roca i Nandu Jubany i Martín Berasategui protagonitzen els sopars a quatre mans de Passeig de Gourmets, el primer festival gastronòmic del passeig de Gràcia, que se celebrarà del 8 al 18 de març.

Entre els establiments participants destaquen els seus prestigiosos restaurants Lasarte (Hotel Monument), amb 3 estrelles Michelin; Moments (Mandarin Hotel Barcelona) amb 2 estrelles; Roca Moo (Hotel Omm), amb una estrella, i El Restaurant del Majestic (Majestic Hotel & Spa Barcelona).

Tots ells oferiran diferents propostes amb l'objectiu d'acostar l'alta gastronomia a tots els públics i fer arribar així la riquesa gastronòmica de Barcelona, la ciutat amb més estrelles Michelin d'Espanya, a tanta gent com sigui possible.

Impulsat per l'Associació Passeig de Gràcia, Passeig de Gourmets "neix amb l'objectiu de donar a conèixer el nivell i la varietat de l'oferta gastronòmica del passeig a tots els ciutadans", segons el seu president, Luis Sans.

Xefs treballant plegats

Una nit, dos xefs i quatre mans és el lema d'aquesta iniciativa concreta dins del festival, la primera vetllada del qual arribarà el 6 de març amb la unió entre Martín Berasategui i Paolo Casagrande al restaurant Lasarte, que el 2017 va rebre la seva tercera estrella Michelin.

Dos dies després, Joan Roca i Rafa Panatieri uniran les seves forces al restaurant Roca Moo, amb una de les prestigioses estrelles i una particular visió de la cuina catalana.

Per al 15 de març, la dona amb més estrelles Michelin del món, Carme Ruscalleda, i el seu fill Raül Balam donaran pas a la cita més familiar del festival per posar el segell de Sant Pol de Mar al seu restaurant Moments, que compta amb 2 estrelles.

El cicle es tancarà aquell mateix dia en un sopar que unirà el talent de Nandu Jubany, que compta amb una estrella per a Can Jubany i assessora El Restaurant del Majestic, amb el de David Romero.

stats