Estils 03/06/2015

Ja es pot veure el tràiler de 'D'acord', el curtmetratge d'Alejandro Amenábar per a la campanya d'estiu d'Estrella Damm

El curt, rodat a Eivissa i protagonitzat per Dakota Johnson, Quim Gutiérrez i Natalia Tena, s'estrenarà el 15 de juny

Ara
2 min

BarcelonaCanvi en la línia publicitària d'Estrella Damm per a la campanya d'estiu: després d'anys de videoclips protagonitzats per grups pop, la marca fa un salt qualitatiu i aquest any s'anuncia amb un curtmetratge, 'D'acord', dirigit per Alejandro Amenábar amb els actors Dakota Johnson ('Cincuenta sombras de Grey'), Quim Gutiérrez i Natalia Tena com a protagonistes.

El tràiler ja es pot veure a la pàgina de YouTube de la cervesera, i aquesta nit es començarà a emetre per la televisió. El curtmetratge s'estrenarà el 15 de juny.

'D'acord' conserva el gust mediterrani de les darreres campanyes d'Estrella Damm. Eivissa és l'escenari de la història de la Rachel, la turista interpretada per Johnson, que arriba a l'illa i fa amistat amb un grup que hi estiueja.

Amb la mirada posada al mercat internacional, la cervesera ha confiat la direcció d’aquest treball cinematogràfic a l’oscaritzat Alejandro Amenábar, que aquesta tardor estrena 'Regresión'. El director s’ha envoltat d’un equip de prestigi internacional com el fotògraf Edu Grau ('Suite francesa', 'A single man', 'Buried') o la directora d’art Ana Alvargonzález (guanyadora d’un Goya per 'Pa negre').

El guió ha estat escrit per Amenábar juntament amb Oriol Villar, que torna a encarregar-se de la direcció creativa de la campanya de la marca.

Per a Amenábar, el curtmetratge que signa segueix la tradició de campanyes anteriors: "Hem intentat reflectir i fer sentir valors que estan íntimament relacionats amb el Mediterrani, fent especial èmfasi en la seva oferta cultural", considera el cineasta. Amenábar creu que "viure mediterràniament significa sortir de casa, conèixer gent i impregnar-se de música, cine, teatre, exposicions...". "Ens agradaria que la pel·lícula despertés als espectadors aquest esperit de sociabilitat i optimisme i, per què no, els arranqués un somriure", conclou.

Tot i el canvi de format en la campanya d'estiu, la música no ha desaparegut: la cançó 'Our place' de la cantautora Maïa Vidal posarà la banda sonora a la pel·lícula.

stats