Estils 31/05/2019

El xef David Andrés es posa al capdavant dels fogons del Via Veneto

El jove cuiner tanca una etapa a l'Àbac per dirigir la cuina de l'històric restaurant barceloní

Ara
1 min
El xef David Andrés al Somiatruites d'Igualada

BarcelonaEl xef David Andrés es posa al capdavant del restaurant barceloní Via Veneto, un establiment amb més de 50 anys de trajectòria i referent en la història gastronòmica de la ciutat amb una estrella Michelin.

La decisió del xef igualadí arriba unes setmanes després de fer pública la seva marxa del restaurant Àbac de Barcelona, on Andrés portava més de nou anys, els últims sis com a cap de cuina. David Andrés es posa, doncs, a dirigir la cuina de la família Monje, “una família mítica en el món de la restauració”, tal com ha dit Andrés, que afegeix que “a part de ser un gran honor professional, representa una oportunitat única i irrefutable per treballar una altra vegada en una estructura d'empresa familiar en la qual sempre m'he sentit còmode, perquè representa perfectament els meus valors”.

Andrés diu que en aquesta nova etapa té com a objectiu “lluitar al màxim per tal que el treball del nou equip sigui digne successor dels grans xefs que fins ara han dirigit la mítica història d'aquesta casa”.

El cuiner igualadí començarà a desenvolupar les seves funcions com a xef del Via Veneto aquest dissabte, 1 de juny, i compaginarà la direcció d’aquesta cuina amb la del seu projecte familiar a Igualada, el restaurant –i el recent inaugurat hotel– Somiatruites.

stats