Estils 31/01/2019

Demanden Gwyneth Paltrow per fugar-se després d’un accident d’esquí

La víctima assegura que l’actriu va ser conscient de la gravetat, però va continuar esquiant

Ara
1 min
L'actriu Gwyneth Paltrow dirigeix el portal de vida sana 'Goop'

BarcelonaLes vacances a la neu de Gwyneth Paltrow li podrien sortir molt cares. La protagonista de ‘Shakespeare in love’ s’enfronta a una demanda de 3,1 milions de dòlars per danys i perjudicis després de provocar un accident d’esquí el 2016.

Els fets van passar al complex de Deer Valley, als Estats Units, quan Paltrow esquiava per una pista de principiants juntament amb el seu instructor. Va ser aleshores quan, segons els documents judicials obtinguts per la revista ‘People’, l’actriu, que "esquiava sense control", va xocar contra Terry Sanderson, de 72 anys, i li va causar el trencament de quatre costelles i un trauma cerebral. Després de l’impacte, segons s’esmenta al document, l’actriu "es va aixecar, va fer mitja volta i va continuar esquiant, mentre Sanderson es quedava sorprès i ferit a la neu".

El portaveu de l’actriu ha rebutjat l’acusació, encara que, durant una roda de premsa celebrada aquest dimarts per exposar el cas, hi va haver la intervenció d'un testimoni que assegurava haver vist Paltrow "donant un cop" a Sanderson a l'espatlla.

stats