Promoció
Estils 22/03/2022

Dues guies de butxaca de flors i plantes silvestres d’Europa, amb l’ARA

‘Flors. 450 espècies d’Europa’ i ‘Plantes silvestres. Guia per conèixer les comestibles i distingir-les’ es poden adquirir als quioscos de la demarcació de Barcelona i Girona i a la botiga web de l’ARA del 23 de març al 17 d’abril.

1 min
Portada del llibre 'Flors. 450 espècies d’Europa'

Conèixer i identificar les principals flors del vell continent és fàcil amb el llibre de butxaca Flors. 450 espècies d’Europa. Aquesta publicació, escrita per la parella de biòlegs formada per Margot i Roland Spohn, conté molta informació de cada flor (els seus hàbitats, usos, història, biologia, curiositats...) i nombroses fotografies i il·lustracions de cadascuna.

Del mateix format de butxaca -ideal per endur-se en una sortida- és el llibre Plantes silvestres. Guia per conèixer les comestibles i distingir-les, que inclou informació, fotografies i il·lustracions de més de 300 herbes, arbusts i arbres d’Europa. Escrit per Berko Schröder i Christa Bastgen, de l’Escola de la Natura Salvatge de Teutoburger (Alemanya), amb la col·laboració de Stefanie Zurlutter. Conté un capítol de receptes amb plantes silvestres. 

Aquests dos llibres que ofereix l’ARA són dues eines que els amants de la natura trobaran d’allò més útils.   

Publicats per Cossetània, Flors. 450 espècies d’Europa (26,90€) i Plantes silvestres. Guia per conèixer les comestibles i distingir-les (26,50€) es poden adquirir als quioscos de les demarcacions de Barcelona i Girona i en aquest enllaç del 23 de març al 17 d’abril.

stats