Promoció
Estils 13/07/2021

Emporta’t amb l’ARA dues ampolles per hidratar-te en plena calor

Les ampolles, de vidre reutilitzable, es poden obtenir als quioscos de la demarcació de Barcelona, Girona i Tarragona i a la botiga web de l’ARA del 12 al 27 de juliol

1 min
Imatge de l'ampolla "Reomple't"

Estant a casa o a la feina no hem de prestar menys atenció a la hidratació per mantenir la ment i el cos en el millor estat possible. És molt recomanable hidratar-se en diferents moments del dia: al matí (per activar l’organisme es recomana beure dos gots d'aigua just després de despertar-se), abans de l'hora de menjar (permet fer una millor digestió), entre hores (en comptes de picar alguna cosa, és millor la hidratació) i abans d’anar a dormir (a més d’hidratar-se en les hores de descans, ajuda a prevenir rampes musculars durant la nit). Per això va molt bé tenir una ampolla d'aigua al costat. 

L’ARA n’ofereix dos models (un amb un dibuix d’un peix i l’altre d’una regadora, amb il·lustracions de Mari Fouz). De vidre reutilitzable, les ampolles són d’alta qualitat, tenen el tap d’acer inoxidable i una capacitat de mig litre. Cada ampolla té un cost de 9,95 €.

Les ampolles es poden obtenir als quioscos de la demarcació de Barcelona, Girona i Tarragona i en aquest enllaç del 12 al 27 de juliol.

stats