Estils 16/12/2016

Una estrella de la fama per a Ryan Reynolds (i família)

Un honor que no sempre arriba tan aviat per a molts actors i que ell ha volgut celebrar amb tota la seva família

Joan Callarissa
1 min
Una estrella de la fama per  a Ryan Reynolds (i família)

L’actor Ryan Reynolds, de 40 anys, ja té estrella al Passeig de la Fama de Hollywood, un honor que no sempre arriba tan aviat per a molts actors i que ell ha volgut celebrar amb tota la seva família. La seva esposa, Blake Lively, va estar asseguda a primera fila amb les dues filles del matrimoni fins que l’actor les va requerir per fer-se les fotos de rigor.

Era la primera vegada que la família al complet es deixava veure en públic. “Normalment no acudim tota la família a aquest tipus d’actes, però vaig pensar que d’aquí vint anys lamentaria no haver tingut aquí les meves filles avui”, va explicar el protagonista de Deadpool. El moment va merèixer una atenció especial de la premsa per la discreció amb què la parella gestiona la seva vida privada. De fet, de la gran, de dos anys, només se sap que es diu James. De la petita, nascuda al setembre, no se’n sap ni el nom.

Lively, que va rebre bona part dels agraïments del discurs de Reynolds, va escollir un vestit blau de Versace per a l’ocasió. Combinada amb uns talons de Louboutin i unes arracades de Lorraine Schwartz, l’actriu -de 29 anys- va estar impressionat amb una cintura cenyida només dos mesos després d’haver sigut mare.

stats