Estils 23/10/2019

La cadena Macy's deixa de vendre pells als seus establiments

L'empresa nord-americana és la cadena de grans magatzems més gran del món

Ara
2 min
La cadena nord-americana Macy's deixa de vendre pells als seus establiments

BarcelonaLa cadena nord-americana de grans magatzems Macy's ha fet pública la seva intenció de deixar de vendre productes de pell a finals del 2020 en totes les seves botigues. També als luxosos Bloomingdale's, firma de la qual també és propietària. La companyia assegura que aquesta decisió és fruit de dos anys d'estudis i d'escoltar les reiterades peticions dels consumidors. "En els últims dos anys hem seguit de prop les tendències dels consumidors i les marques, escoltat els nostres consumidors i investigat alternatives a la pell", indica l'empresa. A més, explica que s'ha reunit en diverses ocasions amb l'organització de defensa dels animals Humane Society i altres ONGs.

"Les marques pròpies de Macy's ja no tenen pells, així que expandir aquesta pràctica a tot Macy's era naturalment el següent pas", va assegurar en el comunicat Jeff Gennette, president i director executiu de l'empresa de distribució. Com a part d'aquest compromís, la cadena, la més gran del món amb guanys de 25.000 milions de dòlars l'any passat, tancarà totes les seves àrees destinades a la pelleteria. La decisió de Macy's, que opera 680 establiments sota aquest nom en 43 estats dels Estats Units, arriba després d'una tendència cada cop més forta dins la indústria de la moda, a la qual s'han sumat firmes tan importants com Gucci i Michael Kors, actualment propietària de Versace.

Humane Society va aplaudir la decisió de l'empresa perquè la considera la més coincident amb la consciència de molts consumidors. A més, va demanar que altres comerços prenguin la mateixa determinació. "Amb tants dissenyadors, ciutats importants i ara un estat prenent posició en contra de la venda de pells, estem molt més a prop de posar fi a aquesta pràctica innecessària i inhumana", va assegurar la presidenta i consellera delegada de l'organització, Kitty Block. Ella es refereix al fet que també hi ha llocs, com Califòrnia, que es volen convertir en espais lliures de determinat comerç amb pells. En aquest estat dels EUA, el 14 d'octubre es va prohibir la venda de roba i accessoris de certs tipus de pell.

stats