Estils 30/01/2019

Hospitalitzen l’actor Jussie Smollett per una presumpta agressió homòfoba i racista

Segons TMZ, dos homes van tirar una "substància química" a l’intèrpret de la sèrie ‘Empire’

Efe
1 min
L’actor  Jussie Smollett va fer pública la seva homosexualitat el 2015

BarcelonaEls fets van passar a les dues de la matinada en un local de menjar ràpid de Chicago. Allà Jussie Smollett, un dels actors de la sèrie ‘Empire’, es va veure sorprès per dos homes que li van dirigir insults racistes i homòfobs. Segons explica el portal TMZ, els agressors li van preguntar a crits si era "el marica i negre de merda d’’Empire’" i li van dir: "Aquesta és terra MAGA [acrònim de 'Make America great again’, el lema que va fer servir Donald Trump per a les eleccions presidencials del 2016]".

Tot seguit, segons el mitjà nord-americà, li van tirar per sobre "una substància química" que les autoritats encara no han identificat, i el van colpejar i li van posar una corda al coll, abans d’abandonar el local. Poc després l’actor va ser hospitalitzat.

"Tenint en compte la seriositat d’aquestes acusacions, ens estem prenent aquesta investigació molt seriosament i la tractem com un possible crim d’odi", han afirmat les autoritats al mateix mitjà. Casualment, la productora Fox Studios de Chicago va voler augmentar la seguretat dels actors la setmana passada, després de rebre una carta d’amenaça homòfoba dirigida a Smollett. Tot i això, l’actor hauria rebutjat el servei de guardaespatlles que se li va oferir, segons indica TMZ.

Actualment Smollett, que va reconèixer públicament el 2015 que és homosexual, s’està recuperant de l’agressió i es troba bé.

stats