Estils 07/05/2019

Els hotels treuen pit amb l'oferta gastronòmica

Torna l'Hotel Tapa Tour, que durant el mes de maig proposa tapes i copes als establiments hotelers

Ara
1 min
Torna aquesta cita amb els hotels de Barcelona

BarcelonaL'Hotel Tapa Tour torna novament aquest mes de maig a reivindicar l'univers gastronòmic dels hotels més emblemàtics de Barcelona, amb l'alta gastronomia i la consciència ecològica com a eixos temàtics.

Per quart any consecutiu, la iniciativa aposta per animar els ciutadans a "perdre la por escènica als hotels de luxe", tal com expliquen des de l'organització, i invita tothom a entrar-hi. La tapa, per tant, es converteix en l'excusa per entrar "fins a la cuina" sense passar per la recepció.

L'edició de Barcelona reuneix hotels centenaris (Palace Barcelona), gratacels avantguardistes (Meliá Barcelona Sky), oasis urbans (Fairmont Rei Joan Carles I) o nous establiments (The Barcelona Edition i Icon BCN), tal com destaca Efe. A més, alguns dels hotels participants compten amb la direcció gastronòmica de xefs amb estrella Michelin, com Martin Berasategui (Monument Hotel) i Marc Gascons (The Serras Hotel Barcelona).

La cita tindrà un marcat caràcter ecològic, i amb el lema d'enguany "Pensa global, menja local", ja queda clar que la campanya d'Hotel Tapa Tour 2019 defensarà la cuina de territori, més respectuosa amb el producte i l'entorn però sense perdre de vista l'excel·lència. Durant el Tapa Tour els hotels elaboraran receptes tradicionals i plats típics de la nostra cultura per transformar-los en petites mossegades d'avantguarda que competiran pel premi a la millor tapa de la seva categoria. Els comensals podran degustar les creacions a un preu mitjà de 8 euros la tapa i la copa de vi, o bé la tapa i el còctel.

stats