Estils 13/04/2018

La infanta Cristina, de viatge de luxe a Moçambic

A l'Hotel Polana Serena, de Maputo, l'han rebut amb honors d'"Altesa Reial"

Ara
1 min
La infanta Cristina, viatge de luxe a Moçambic

BarcelonaLa infanta Cristina va viatjar a finals de març a Moçambic per la seva feina a la Fundació Aga Khan, que té un hotel de luxe en el qual ella s'ha allotjat. Ha sigut el mateix hotel, anomenat Polana Serena, qui ha compartit a través de les seves xarxes socials les imatges de la infanta durant el seu viatge al país africà.

"Ha sigut un honor ser els amfitrions de Sa Altesa Reial Cristina d'Espanya a l'Hotel Polana Serena. De part del director general de l'hotel, el senyor Ashishek Negi, li hem oferit una peça d'art única de Moçambic en honor a la seva arribada", diu una publicació a les xarxes de l'establiment –ja esborrada– en què apareixen diverses imatges fotos de la infanta durant el seu viatge. En una s'hi veu Cristina rebent la peça artística de la qual parla el missatge.

La infanta Cristina, viatge de luxe a Moçambic

La Fundació Aga Khan, per a la qual treballa a Ginebra, té diversos projectes a Moçambic i un d'ells és turístic. El departament de desenvolupament econòmic de la fundació inverteix en infraestructures turístiques i així ho va fer el 2002 a Maputo, on va comprar, precisament, l'hotel en qüestió.

L'Hotel Polana Serena, construït el 1922, té una impressionant piscina i unes meravelloses vistes a l'oceà. Totalment restaurant, l'establiment també compta amb una zona de 'spa'.

stats