Estils 06/02/2019

Jennifer Lawrence i el galerista Cooke Maroney es comprometen

L’actriu, de 28 anys, encara no ha fixat la data ni el lloc del casament

Ara
1 min
L'actriu Jennifer Lawrence

BarcelonaUna de les actrius més sol·licitades de Hollywood s’acaba de comprometre. O almenys això ha publicat el portal de notícies ‘Page Six’, en què s’assegura que Jennifer Lawrence es casarà amb el galerista Cooke Maroney. La informació l'ha desvelat el representant de l’artista, encara que es desconeixen els detalls de quin seria el dia i el lloc on se celebrarà l’enllaç.

Guanyadora de l’Oscar a la millor actriu per la pel·lícula ‘La part positiva de les coses’ (2012), Lawrence s’ha convertit en una estrella de la pantalla gran en els últims anys. La seva carrera es va començar a enlairar arran de la pel·lícula ‘Els jocs de la fam’ (2012), encara que anteriorment se l’havia vist en pel·lícules com ‘Winter’s bone’ (2010).

També coneguda per les seves reivindicacions feministes a favor de la igualtat entre actors i actrius, Lawrence va estrenar l’any passat el ‘thriller’ ‘Red Sparrow’ (2018) i al juny té previst presentar ‘Dark Phoenix’, la nova entrega de ‘X-Men’.

En el passat l’actriu, de 28 anys, va tenir relacions sentimentals amb el també actor Nicholas Hoult i el director de cinema Darren Aronofsky.

stats