Estils 31/08/2015

Justin Bieber es posa a plorar després de la seva actuació als MTV Video Music Awards

El cantant no va poder contenir l'emoció i es va posar a sanglotar després d'interpretar el seu darrer 'single', 'What do you mean?'

Ara
1 min
Justin Bieber, als Video Music Awrds de la MTV / GETTY

BarcelonaJustin Bieber, que durant els darrers temps intenta netejar la seva carrera, va fer una actuació musical durant els MTV Video Music Awards que no va passar desapercebuda. L'artista canadenc va cantar i va ballar el tema 'Where are u now' i va estrenar el seu nou 'single', 'What do you mean?'. Però el que més va sorprendre el públic va ser el final de la presentació, en què Bieber no es va poder estar de plorar.

El canadenc va recolzar les mans als genolls mentre respirava amb dificultat i sanglotava. Durant una curta estona es va posar les mans a la cara per amagar les llàgrimes i, finalment, la càmera el va deixar d'enfocar per donar pas a Miley Cyrus, que era la presentadora de la gala.

L'artista, de 21 anys, encara no ha donat cap explicació respecte al plor. Feia uns quants anys que estava en silenci en l'àmbit musical, durant els quals se l'ha recordat per la seva vida relacionada amb les drogues i altres excessos.

stats