Estils 28/12/2015

Un jutge obliga el fill de Madonna a passar el Nadal amb la seva mare

L'adolescent, Rocco Ritchie, hauria anat a veure el seu pare a Londres i, un cop allí, hauria decidit no tornar als EUA, on hi havia la seva mare disposada a passar el Nadal amb ell i la resta de fills

Joan Callarissa
2 min
Growing Older With Madonna

BARCELONAMadonna torna a ser notícia, i aquest cop no és per cap nou èxit professional. Els últims dies, una informació publicada per 'The New York Post' ha tret a la llum la mala relació que existeix entre ella i el seu fill Rocco Ritchie. Segons explica el mitjà nord-americà, l'adolescent, de 15 anys, hauria anat a visitar el seu pare –que ha creat una nova família després del divorci de Madonna– a Londres abans de festes sense el consentiment de la seva mare i, a més, hauria decidit quedar-s'hi indefinidament.

Però aquesta decisió unilateral del fill i acceptada pel seu ex no sembla que hagi agradat a Madonna, coneguda pel seu fort caràcter. En aquest sentit, la cantant, de 57 anys, hauria acudit a un jutjat de Nova York per tal que un jutge prengués mesures i fes tornar el menor al seu costat. Malgrat que el jutge ha resolt a favor de la cantant, el jove encara es troba al Regne Unit, a l'espera que es faci efectiva l'ordre judicial.

Viure de gira

Els motius de la baralla que hauria portat Rocco a fugir del costat de la seva mare són que ja no voldria viure més de gira al seu costat. Per aquest motiu, en el darrer 'tour' de l'artista –el 'Rebel Heart Tour'– ha transcendit que el jove i la seva progenitora haurien estat vistos barallant-se en moltes ocasions pels treballadors de la gira, que acabarà a l'Àsia a finals del 2016.

Fart d'una vida en moviment d'hotel en hotel des que va néixer, Rocco hauria decidit ara instal·lar-se a Londres amb la família que ha creat de nou el seu pare, el director cinematogràfic Guy Ritchie, amb qui Madonna va estar casada des del 2000 fins al 2008. Ritchie està casat des de fa pocs mesos amb la model Jacqui Ainsley, amb qui ha tingut tres fills.

Suport a la decisió de Rocco

L'actitud del pare no ha estat neutral ni de respectar la decisió judicial de fa sis anys, quan es van separar ell i la cantant. Ritchie s'ha posat al costat del seu fill, ja que segons algunes informacions que s'han fet públiques, hauria explicat que "en efecte" ha impedit la sortida de Rocco de la Gran Bretanya. Ritchie i Madonna –que va fer dos concerts a Barcelona aquest novembre– van mantenir el 2009 una llarga batalla judicial per la custòdia de Rocco i David, el segon fill, adoptat quan era un bebè –el 2006– a l'estat africà de Malaui.

stats