Estils 05/08/2015

Kelly Osbourne, a Donald Trump: "Si expulses els llatins dels Estats Units, llavors, qui netejarà els teus lavabos?"

La filla d'Ozzy Osbourne volia defensar els immigrants llatins i s'ha posat en un gran embolic a les xarxes

Efe
2 min
Kelly Osbourne / EFE

Nova YorkLa cantant i actriu britànica Kelly Osbourne va saltar aquest dimarts a la premsa dels Estats Units per uns comentaris sobre els immigrants llatins pronunciats quan reaccionava a la proposta migratòria del precandidat republicà a la presidència, Donald Trump, en un programa de televisió. "Si expulses tots els llatins dels Estats Units, llavors qui fregarà els teus banys, Donald Trump?", va ser el comentari d'Osbourne en el popular espai 'The View', de la cadena ABC, que immediatament va provocar reaccions dels seus col·legues i del públic les xarxes socials.

Al programa es parlava dels comentaris fets pel magnat sobre els immigrants com a part de la seva campanya com a aspirant a la candidatura republicana a la presidència dels Estats Units. La copresentadora de 'The View', l'actriu Rosie Pérez, d'origen porto-riqueny, li va recordar immediatament a Osbourne que els llatins no són els únics que netegen banys i, en adonar-se del seu error, una nerviosa Osbourne va intentar explicar-se millor.

"Netejo els meus maleïts banys"

Més tard, Osbourne va demanar disculpes a través de les xarxes socials, admetent haver fet una "pobra elecció de paraules". La filla del cantant Ozzy Osbourne, molt coneguda per les seves aparicions a la televisió, ha insistit que no és racista.

"No vull donar excuses, tot i que vaig ser interrompuda per Rosie i no vaig poder acabar d'explicar el meu punt de vista, i no penso responsabilitzar-me d'això", ha dit. "Hauria d'haver estat més preparada per anar a 'The View' en directe. He après una gran lliçó. Tinc l'esperança que aquesta situació obri la comunicació sobre la immigració i la comunitat llatina. Per cert, jo netejo els meus maleïts banys", ha escrit Osbourne a la seva pàgina de Facebook.

Campanya xenòfoba

Recentment, el milionari Donald Trump va culpabilitzar Mèxic d’alguns dels greus problemes que pateixen els EUA. "Quan Mèxic envia la seva gent no envia els millors. Envia gent que té problemes", va dir. Una frase que va argumentar afegint que: "Porten drogues, crim, són violadors, i suposo que alguns són bones persones". Unes declaracions greus que van generar una enorme polèmica als EUA, on la comunitat llatina és importantíssima, però que encara són pitjors si es té en compte que Trump les va fer com a part de la seva campanya per convertir-se en el candidat republicà a la presidència dels EUA.

stats