Llibre

L'ARA ofereix tres llibres de cuina saludable amb 90 receptes amb alvocat, carxofes i fermentats

Els llibres es poden aconseguir per 13,50 € cadascun als quioscos i a la botiga web de l’ARA de l'1 al 14 de maig

Portada del llibre "La carxofa"
1 min

“Passo molt de temps a la cuina experimentant nous menjars i volia tenir la informació a mà per no estar sempre pendent de la pantalla del mòbil. Per això he fet uns llibres d’aliments saludables, de mida petita i fàcils de consultar”, diu Marta Vergés, dietista i especialista en cuina basada en vegetals.

Els aliments d’aquests tres llibres que l’ARA ofereix són l’alvocat, la carxofa i els fermentats.

Cada llibre té un munt d’informació de cada aliment, tant pel que fa a la seva “vida” a l’hort com a les seves propietats, què cal tenir en compte a l’hora de comprar-los i la manera de preparar-los i de conservar-los. A més, cada llibre inclou 30 receptes.

Els tres llibres van dirigits a tota mena de públic, però sobretot a les persones que ja segueixen una alimentació basada en vegetals o a les que s’han plantejat fer canvis en l'alimentació i volen que sigui més sostenible, amb la salut i el planeta.

Els llibres, editats per Cossetània, es poden aconseguir per 13,50 € cadascun als quioscos i en aquest enllaç de l'1 al 14 de maig.

stats