Promoció
Estils 24/11/2021

Un llibre que explica 100 curiositats del món dels escacs, amb l’ARA

‘100 tresors dels escacs per descobrir’ i ‘100 jocs automàtics de matemàgia’ es poden aconseguir als quioscos de la demarcació de Girona i Barcelona i a la botiga web de l’ARA del 24 de novembre al 7 de desembre

1 min
Portada del llibre

Les pel·lícules i les novel·les en què els escacs són protagonistes, la biografia de grans campions d’escacs, la història dels escacs, el món dels escacs digitals... Tot això i moltes més coses trobareu a 100 tresors dels escacs per descobrir, que ofereix l’ARA. Aquest llibre està escrit per Miquel Castells, gran expert d’aquest joc universal de 64 caselles, que quan tenia set anys ja observava amb extraordinària atenció les partides que es feien en el campionat de la seva escola.

La mateixa promoció del diari (cada llibre es pot comprar separadament) inclou la publicació 100 jocs automàtics de matemàgia, escrit per Pilar Gandia i Enric Ramiro. Els autors expliquen amb detall com es fan jocs amb calculadora, amb daus i dòminos, amb les mans, amb monedes, amb taps, amb cordes... Seguint unes quantes propostes de matemàgia d’aquest llibre, es pot descobrir, per exemple, l’edat, el pes o quantes persones viuen a casa de qui es fa el joc.

Publicats per Cossetània, 100 tresors dels escacs per descobrir (14,90 €) i 100 jocs automàtics de matemàgia (també 14,90 €) es poden obtenir als quioscos de la demarcació de Girona i Barcelona i en aquest enllaç del 24 de novembre al 7 de desembre.

stats