Promoció
Estils 11/03/2022

Dos llibres de receptes per aprendre a fer postres delicioses, amb l’ARA

‘Les millors coques dolces catalanes’ i ‘Bàsics de la rebosteria’ es poden obtenir als quioscos de la demarcació de Girona i la de Barcelona i a la botiga web de l’ARA del 12 de març a l’1 d’abril

1 min
Les millors coques dolces catalanes

¿Saps que el mot bescuit vol dir cuit dues vegades, que originàriament es deia pa de munició i que com que era ben sec i durava molt de temps era molt apreciat pels mariners? ¿Saps que de la coca de vidre en diuen així perquè va empolvorada amb sucre i quan surt del forn, encara ben calenta, es pinta amb licor d’anís? Aquestes són algunes de les nombroses curiositats que explica Vicent Marqués a Les millors coques dolces catalanes, que ofereix l’ARA. Aquest llibre reuneix informació de coques per a tots els gustos: de pasta bamba, de panoli, de pa de pessic, d’ametlla, per sucar a la xocolata... I també de tortells, de bescuits, de cócs i d’altres pastissos. Hi trobareu totes les receptes. Però Les millors coques dolces catalanes és molt més que un llibre de receptes, ja que conté molta informació del ric patrimoni de les coques de les terres catalanes, amb textos i cançons (com ara “Qui la ballarà la coqueta de sucre, qui la ballarà eixerit serà...”). 

D’altra banda, l’ARA també ofereix Bàsics de la rebosteria. Escrit per Elisa Calcagno, aquest llibre explica com fer la base de postres i pastissos, com per exemple el pastís d’ametlles amb festucs i gerds, el púding de xocolata i caramel, els dònuts, el rotllo de xocolata i maduixes, els bunyols dolços, el sandvitx gelat i els éclairs de xocolata.

Editats per Cossetània, Les millors coques dolces catalanes (18,90 €) i Bàsics de la rebosteria (19,50 €) es poden obtenir als quioscos de la demarcació de Girona i la de Barcelona i en aquest enllaç del 12 de març a l’1 d'abril.

stats