Estils 22/06/2017

Mariah Carey, a Barcelona per feina (i per plaer)

La cantant ha vingut a fer un rodatge a la capital catalana, on ha sorprès la gran diferència pel que fa al seu aspecte físic entre les fotos que se li han fet aquí i les que penja a Instagram

Ara
2 min
Mariah Carey passejant per Barcelona

BarcelonaLa cantant nord-americana Mariah Carey, de 47 anys, ha sigut vista aquesta setmana a Barcelona, on ha vingut a fer un rodatge a l'edifici de l'hostal Casa Gràcia, als Jardinets de Gràcia. Precisament, la cantant sortia ahir al vespre d'aquest establiment després del dia de feina i es trobava envoltada per un estol de fans que tot i les tanques de protecció intentaven –i aconseguien– fer-se fotos amb ella per després pujar-les a la xarxa.

La visita de l'artista, que s'ha passejat per la ciutat com una turista més a banda de treballar en el dit rodatge, ha despertat també una certa sorpresa pel canvi físic que s'ha pogut observar en Carey. La cantant ha sorprès alguns mitjans i alguns usuaris de les xarxes pel seu estat físic, una realitat de la qual en les seves xarxes socials no hi ha cap rastre. Aquesta diferència entre la Mariah Carey que els barcelonins han pogut observar en directe i la que apareix a les xarxes ha sigut l'aspecte que més comentaris ha aixecat. De fet, aquest no és el primer cop que hi ha polèmica per l'abús del Photoshop que aplica l'artista a les seves pròpies imatges.

Mariah Carey en una foto penjada per ella fa una setmana al seu perfil d'Instagram

També s'ha mirat amb lupa el seguici que acompanya la baladista pop per excel·lència dels anys noranta. Diverses informacions apunten que després de deixar-ho amb el multimilionari australià James Packer, amb qui estava compromesa i a punt de passar per l'altar l'estiu passat, Carey s'hauria reconciliat amb Nick Cannon, pare dels seus dos fills, els bessons Monroe i Moroccan Scott. Tot i això, no s'ha observat la presència de Cannon al seu costat. Tampoc se l'ha vist acompanyada del ballarí Bryan Tanaka, amb qui va mantenir una relació curta poc després de trencar el seu compromís amb Packer i amb el qual altres mitjans apunten que s'estaria veient de nou.

stats