Estils 04/07/2017

Mel B. dilapida 43 milions d’euros

Ho ha explicat l'advocada de l'artista, que afirma també que aquesta es veu incapaç de pagar-li la pensió alimentària al seu exmarit, Stephen Belafonte

Ara
1 min
Mel B. dilapida 43 milions d’euros

BarcelonaLa història de la fama està plena de celebrities que ho han perdut tot després d’haver guanyat milions. L’última a passar per aquesta situació és Mel B., que va arribar a acumular fins a 43 milions d’euros gràcies a les Spice Girls. Ara, però, ha transcendit que l’artista no pot fer front a la pensió alimentària que li ha de passar al seu últim ex, Stephen Belafonte, amb qui comparteix un fill i a qui va denunciar per maltractament.

Tal com ha explicat la seva pròpia advocada, la cantant ha dilapidat la seva enorme fortuna en capricis de gran envergadura. El més destacat, l’illa privada que es va comprar a Virgínia i que va regalar a Belafonte. De fet, això és utilitzat ara per l’advocada per intentar demostrar que tot el que tenia la cantant anglesa va ser aportat al matrimoni.

Però no tot és tan clar. L’artista també és coneguda per tenir una àmplia col·lecció de cotxes de luxe -valorada en més d’un milió-, importants peces de joieria -entre les quals diversos braçalets de Cartier- i una importantíssima col·lecció de bolsos, així com pel sou d’un quart de milió d’euros que paga al seu mànager i l’ampli equip que atén les seves diverses mansions. Mel B. treballa actualment com a jurat d’ America’s got talent, on li paguen més de 250.000 euros al mes. Un salari que ha fet que Belafonte li reclami una pensió encara més alta del que es podia esperar.

stats