Estils 13/11/2018

Michelle Obama publica un llibre de memòries

‘La meva història’ desvela el caràcter i la trajectòria de l’ex primera dama dels Estats Units

Ara
1 min
Michelle Obama participant en un debat juvenil en un institut de Chicago

BarcelonaConsiderada una de les dones més icòniques i captivadores de la nostra era, era qüestió de temps que Michelle Obama comptés amb el seu propi llibre de memòries. Ara s’acaba de publicar en 31 idiomes i amb una tirada de més de tres milions d’exemplars arreu del món ‘La meva història’ (Rosa dels Vents en la versió catalana).

La seva història dona per omplir moltes pàgines: va ser la primera primera dama negra dels Estats Units i va contribuir a fer que la Casa Blanca assolís els índexs d’obertura i pluralitat més grans de la història. També es va erigir com a gran defensora de les dones i va promoure hàbits de vida saludables a les famílies del país nord-americà.

Portada del llibre en l'edició castellana

D’altra banda, a les memòries també es pot conèixer la seva part més íntima i personal. Des de la seva infantesa a la zona sud de Chicago fins als anys que va treballar com a advocada a Sidley Austin, passant per la seva vida a la casa presidencial i la maternitat de les seves dues filles.

"Soc una persona normal i corrent que es va embarcar en un viatge extraordinari. Comparteixo la meva història amb l’esperança d’ajudar a fer espai per a altres històries i veus, per eixamplar el camí a nous protagonistes", explica Michelle Obama a l’epíleg del llibre.

stats