Estils 08/04/2020

La dissenyadora Miriam Ponsa produirà equips de protecció individual pel covid-19

Farà mascaretes, pantalons i bates per als professionals sanitaris que ho necessitin

Thaïs Gutiérrez
1 min
La dissenyadora Míriam Ponsa amb una dels equips de protecció individual

BarcelonaLa dissenyadora de moda Miriam Ponsa produirà equips de protecció individual per a sanitaris que treballen amb l'emergència causada pel covid-19.

La voluntat de la dissenyadora és "protegir els que ens protegeixen", i amb aquest objectiu ha fet un gir a la seva producció per centrar-se a cobrir les necessitats de protecció individual que tanta falta fan a sectors professionals bolcats en l'atenció a les persones.

La dissenyadora ha creat prototips de bata, pantalons i mascaretes per donar resposta a la demanda dels sectors professionals actius, i molt particularment a les necessitats del personal sanitari i d'atenció a les persones amb dependència. Aquests equips de protecció individual seran confeccionats amb teixit amb certificat d'ús sanitari produït al Bages.

Aquestes peces seran produïdes seguint un procés fidel als valors que han consolidat la marca. L'aposta pel treball digne, la producció de proximitat, la sostenibilitat ambiental i l'autenticitat són els eixos fonamentals del seu manifest.

stats