Estils 03/05/2018

Pamela Anderson parla de la seva relació amb Assange

L'actriu també ha revelat detalls de la seva amistat amb Vladímir Putin

Ara
1 min
Pamela Anderson defensa la fauna  a Rússia

BarcelonaL'ex 'vigilant de la platja' Pamela Anderson ha desvelat detalls de la seva relació amb Julian Assange, a qui ha visitat en diverses ocasions a l'ambaixada de l'Equador. "Parlem de tot... parlem de la Bíblia, del que està passant amb els meus fills, què està passant amb la seva família. No es tracta només de política, tot i que prenc moltes notes i la informació que em dona és aclaparadora", explica l'actriu en un reportatge a 'The Hollywood Reporter', en el qual no ha volgut precisar quina és la seva relació amb el fundador de Wikileaks. Sobre com va arribar a conèixer Assange, Anderson només diu que va ser fa molts anys i a través de la dissenyadora britànica Vivienne Westwood.

Anderson, que assegura que fa uns dies se li va negar l'entrada a l'ambaixada, explica que Assange "està desconnectat de tot". "Li porto menjar vegà, però ell menja poc. El dia que li van tancar internet vam parlar per telèfon. Però ara, res", detalla l'actriu.

Anderson, que és una activista pels drets dels animals, també parla de la seva amistat amb Vladímir Putin, a qui va conèixer després d'enviar-li una carta l'any 2015 per demanar-li que impedís el pas d'un vaixell balener per aigües russes. Des de llavors, assegura, ha visitat en diverses ocasions el Kremlin.

stats