Estils 20/05/2017

Pippa Middleton es casa amb el financer James Matthews

La boda s'ha celebrat avui en un petit poble del sud d'Anglaterra

Ara
1 min
Pippa Middleton es casa amb el financer James Matthews

BarcelonaPippa Middleton, cunyada del príncep Guillem d'Anglaterra, ja és una dona casada. La germana petita de la duquessa de Cambridge, de 33 anys, s'ha casat avui amb el financer James Matthews, en una cerimònia privada celebrada a Englefield, un petit poble del sud d'Anglaterra, a prop de la casa familiar dels Middleton. El casament ha comptat amb la participació dels fills del príncep Guillem i Kate Middleton: el príncep Jordi ha exercit de patge, mentre que Carlota ha estat dama d'honor.

La núvia ha lluït un vestit d'estil clàssic dissenyat pel britànic Giles Deacon, que destacava per un encaix amb un lleuger escot a l'esquena. Per completar el vestit, entallat a la cintura i amb diverses capes d'organdí, Middleton ha escollit un vel de tul i una tiara. El toc final el donaven unes sabates de seda obra de Manolo Blahnik.

Entre els assistents a l'enllaç, a banda dels ducs de Cambridge, hi havia el príncep Enric. Tot i que s'havia especulat que la seva parella, l'actriu Meghan Markle, assistiria a la cerimònia, no se l'ha vist aparèixer a la capella de Sant Marc. Tampoc hi han sigut el príncep Carles ni la seva dona, Camila. En canvi, sí que hi ha anat Roger Federer, acompanyat de la seva dona, Mirka, i diversos integrats de la reialesa britànica.

stats