Estils 28/12/2015

L'inversemblant càstig per llançar sostenidors en el concert d'Enrique Iglesias

El president de Sri Lanka demana assotar amb un peix verinós els promotors del concert del cantant espanyol. Els acusa d'haver promogut un espectacle "indecent"

Ara
1 min
Panell informatiu del concert d'Enrique Iglesias a Sri Lanka / AFP

BarcelonaEl president de Sri Lanka, Maithripala Sirisena, ha demanat "assotar amb la cua d'una rajada verinosa" els promotors del concert d'Enrique Iguesias celebrat la setmana passada a Colombo, la capital comercial del país. Sirisena està escandalitzat pel llançament de sostenidors a l'escenari, un comportament "incivilitzat" que no vol que es repeteixi al seu país.

"És un comportament incivilitzat que va en contra de la nostra cultura [...]. No demano que es flagel·li amb la cua d'una rajada verinosa aquestes dones incivilitzades que es van treure els sostenidors, però sí aquells que van organitzar un esdeveniment d'aquestes característiques", ha afirmat Sirisena aquest diumenge, segons recull el diari britànic 'The Independent'.

El mandatari ha lamentat que en esdeveniments d'aquestes característiques "els joves s'emborratxen i es comporten de forma indecent". "Algunes dones, sota la influència de l'alcohol, van llançar els seus sostenidors als artistes i van pujar a l'escenari per petonejar-los", ha afegit.

"Vull destacar que aquests concerts indecents no haurien de rebre l'autorització per celebrar-se mai més a Sri Lanka", ha conclòs el mandatari.

El concert del 20 de desembre va ser organitzat per Live Events, una empresa propietat de les estrelles de criquet Kumar Sangakkara i Mahela Jayewardene. Està inclòs en la gira Sex and Love World Tour del cantant espanyol.

stats