Estils 05/11/2021

Us proposem 7 plans per al cap de setmana

Us seleccionem opcions d'oci i de lleure per encertar-la del tot

ARA
2 min
Dues participanrts a una edició anterior del saló
1.
Disseny i creativitat a Terrassa

Terrassa. Dissabte 6 i diumenge 7 de novembre.

Conrad Roset ha aplegat la seva obra més personal al llibre Muses (Norma), una selecció de dibuixos com el que il·lustra aquesta entrevista.

Primera edició del Latent, un nou festival que se celebra a Terrassa i que aplega professionals del sector del disseny en totes les disciplines. L'organització ha preparat tot un seguit de conferències, masterclasses i workshops amb noms consolidats al país com Conrad Roset, Hey Studio, Javier Jaén i Íngrid Picanyol. L'objectiu del festival és difondre i empoderar el talent creatiu, sobretot en els àmbits del disseny i les arts digitals.

2.

Els paisatges de l'art

Falset. Dissabte 6 i diumenge 7 de novembre.

Últim cap de setmana per veure l'exposició temporal de pintura i escultura Els paisatges de l'art. A les obres exposades al Castell de Falset - Museu Comarcal, els visitants hi trobaran l'obra de dos pintors tarragonins ja desapareguts, Josep Icart i Josep Roig Aguiló, al costat de l'obra de Josep Cruañas i Benet Sarsanedas. A més, s'hi sumen obres de l'escultora basca resident a Barcelona Begoña Uriarte.

3.

Clàssics al Tarragonès

El Morell. Dissabte 6 de novembre.

Al recinte annex a les piscines del Morell se celebra aquest cap de setmana la primera Fira de Clàssics d'aquest poble del Tarragonès, un encontre per a tots aquells seguidors dels vehicles antics i d'època de tota la comarca. A més, s'hi podran compartir idees i dubtes, adquirir accessoris en parades i trobar-hi tot allò que necessiteu per als vostres vehicles.⁣⁣⁣

4.

S'estrena el 42

Barcelona. Dissabte 6 i diumenge 7 de novembre.

Primera edició del 42, Festival de Gèneres Fantàstics de Barcelona, centrat en les narratives de ficció. Comptarà amb la participació d'autores internacionals com Susanna Clarke, Giovanna Rivero, Noemí Gibson i Carmen María Machado, i altres de locals com Maite Carranza i Pol Guasch. S'han organitzat més de 74 activitats en tres espais de la Fabra i Coats: en dues sales de la Fàbrica de Creació i a la Biblioteca Ignasi Iglésias. Hi haurà narracions orals, taules rodones, converses amb autors i exposicions, d'entre les quals destaquen Somni de Robot: 100 anys imaginant éssers artificialsStanislaw Lem, creador d'universos.

5.
Descobrir Girona

Girona. Dissabte 6 de novembre.

La Catedral de Girona

Torna la Gimcana de Girona, una activitat destinada a famílies amb infants d'entre 5 i 10 anys que vulguin descobrir la ciutat, amb les seves llegendes i els personatges més divertits, per mitjà de pistes i una brúixola que us ajudarà a orientar-vos. La ciutat de l'Onyar com no l'has vista abans i en companyia de tota la família.

6.

Ratafia a Sort

Sort. Dissabte 6 de novembre.

Una setmana abans de la gran festa anual de la ratafia de Santa Coloma de Farners se celebra l'onzena edició del Concurs de Ratafia del Pallars, en el marc de la Fira de Tardor de Sort. Comptarà amb els millors locals artesanals de la comarca i amb la dinamització de Lo Pau de Pons.

7.

S'avança Nadal

Barcelona. Dissabte 6 i diumenge 7 de novembre.

Si els llums de Nadal ja han arribat als carrers, també han començat a aparèixer els mercats amb vocació nadalenca. És el cas del Palo Market Fest, que ja comença a preparar les festivitats amb tres mercats especials, el Cool Christmas Fest. El primer és aquest cap de setmana i hi trobareu tot el que fa de Palo Alto un dels mercats més famosos de la ciutat: productes de proximitat, música en directe, menjar de carrer i bon ambient en general.

stats