Estils 25/04/2016

Rosa Clará i Pronovias avancen les seves propostes per a la Bridal Week

Barcelona es converteix aquesta setmana en l'epicentre de la moda nupcial

Ara
2 min
El dissenyador de Pronovias, Hervé Moreau, amb dues models

BarcelonaLes grans cases catalanes de la moda nupcial, Rosa Clará i Pronovias, ja escalfen motors de cara a la Barcelona Bridal Week, la passarel·la de moda nupcial que comença aquest dimarts. Roca Clará ha escollit la parella nord-americana d'Instagramers Jay Alvarrez i Alexis Ren –amb més de vuit milions de seguidors a les xarxes– per ser els protagonistes de la prova de vestidor de la seva col·lecció, mentre que la model Malena Costa ha estat la padrina de Pronovias.

Jay Alvarrez i Alexis Ren, de 20 i 19 anys, són la parella més famosa d'Instagram, a part de ser models. Alexis s'ha posat dos vestits de núvia aquest matí, un en crepè de seda i amb esquena joia i un altre de mussolina de seda natural que també portarà dimarts en la desfilada inaugural. Jay, que ha trobat guapíssima la seva parella, també s'ha vestit de nuvi, però informal, amb una samarreta en la qual es podia llegir "I love Rosa Clará", americana de lli blanca i pantalons foscos.

Alexis Ren i Jay Alvarrez, vestits de Rosa Clarà

Malena Costa, per la seva banda, ha estat la padrina de l'avanç que ha presentat Pronovias, que divendres tancarà la passarel·la amb una gran desfilada on presentarà la col·lecció per al proper any. Hervé Morau, dissenyador de Pronovias, ha explicat a Efe que aquest any el crepè segueix sent un dels teixits estrella dels vestits de núvia perquè els permet nous volums en les formes, i ha anunciat molt brodat, pedreria i siluetes simples a la seva nova col·lecció. També sortiran a la passarel·la vestits amb transparències amb encaixos brodats per donar sensació de tatuatge sobre la pell, molt color blanc i una mica de color en els accessoris.

Per als casaments de l'any que ve, Pronovias presentarà unes corones de color pastel i d'altres tons, com la verda maragda, per trencar i donar un toc de llum.

En la passarel·la d'aquesta edició, a més de Rosa Clará i Pronovias, desfilaran també Naeem Khan, Gàl·lia Lahav, Jesús Peiró, Cristina Tamborero, YolanCris, Isabel Sanchis, Inmaculada García, Marylise & Rembo Styling, Isabel Zapardiez, Ana Torres, Jordi Dalmau, Matilde Cano, M&M, Patrcia Avendaño i Justin Alexander.

Aquesta edició la Barcelona Bridal Fashion Week serà més que mai l'epicentre de la moda nupcial, ja que, a més de la passarel·la, més de 260 marques, un 13% més que l'any passat, de les quals el 58% són internacionals, mostraran prop de 20.000 vestits de núvia, nuvi, festa i comunió.

stats