Estils 02/03/2016

La filla de Susan Sarandon fa fora la cangur per intentar seduir el seu marit

Eva Amurri Martino ha publicat a la seva web el missatge que la mainadera va enviar, suposadament per error, al seu marit, Kyle Martino. "Tia, t'he explicat com de sexi és el meu nou cap?", començava el text

Joan Callarissa
2 min
Eva Amurri Martino i Susan Sarandon

BarcelonaLa filla de Susan Sarandon, Eva Amurri Martino, ha evitat acabar com Ben Affleck i Jennifer Garner i ha optat per la via més dràstica. Segons explica a la seva pàgina web, tres setmanes després que ella i el seu marit, Kyle Martino, haguessin contractat una mainadera perquè cuidés la seva filla, Marlowe, ell va rebre un missatge de la cangur en un moment en què Amurri era fora de casa.

"Déu meu. Tia, t'he explicat com de sexi és el meu nou cap? M'encantaria ficar-m'hi al llit. És una llàstima, però sembla que no li agraden les dones llatines amb moltes corbes on agafar-se", deia el missatge. Semblava un error, però Martino, que no s'ho va creure, la va fer fora i li va demanar explicacions. Estava convençut que allò no havia estat una equivocació.

"No era un error"

"Evidentment, aquest missatge no era un error. Si hagués estat una equivocació, ella s'hauria sentit avergonyida, hauria intentat explicar-se i arreglar-ho. Aquest missatge el va enviar per comprovar com estava la situació amb el meu marit i així poder tenir una oportunitat més tard, quan estiguessin sols, per iniciar una conversa pujada de to amb ell. Necessiteu més proves? El va enviar just l'únic matí que sabia que la seva dona estaria fora de la ciutat", continua a la seva web l'esposa, a la qual el seu marit li va explicar els fets de seguida. "¿Com s'atreveix aquesta persona, a qui paguem una suma molt generosa per tenir cura de la nostra filla, a utilitzar el temps durant el qual hauria d'estar cuidant la meva petita, a casa meva, per ordir un pla per follar-se el meu marit i destruir la meva família?", es pregunta la filla de Sarandon.

stats