Estils 23/11/2015

Sylvester Stallone es ven el xandall de Rocky i els ganivets de Rambo

Posa a la venda 850 articles per recollir diners per als veterans i ferits de guerra nord-americans. La jaqueta de pell de Rocky té un preu de sortida de 5.165 euros

J.c.
1 min
Sylvester Stallone  es ven el xandall   de Rocky i els ganivets de Rambo

BarcelonaSylvester Stallone volia fer diners i ha triat el camí més fàcil per a un actor de 69 anys com ell: tirar de passat. Per això ha decidit vendre’s algunes de les peces més icòniques que portaven posades Rocky Balboa i John Rambo, els seus mítics personatges de ficció. Tal com ell mateix ha explicat en un vídeo, del 18 al 20 de desembre, prop de 850 objectes seus -hi haurà des de roba fins a cartells- seran subhastats a Los Angeles.

Entre d’altres, destaquen la jaqueta de pell que Balboa es posava al film, que sortirà a la venda per un preu inicial de 5.165 euros, i els guants de boxa amb els quals va aconseguir el títol mundial dels pesos pesants Rocky II. També hi haurà lloc per al cinturó de vencedor i, fins i tot, per al xandall gris amb el qual tothom el recorda entrenant-se. Una de les peces més cares és la caçadora amb el tigre estampat a l’esquena, que se subhastarà per 23.478 euros.

De Rambo es vendrà la jaqueta militar o el seu memorable sac verd, ganivets dentats i un arc amb les seves fletxes. Els beneficis de la subhasta es destinaran a organitzacions benèfiques de suport a veterans i ferits de guerra dels EUA.

stats