Estils 25/01/2019

Coneixeu TikTok? És la xarxa social que ja supera Instagram

L'apli prové de la Xina i compta amb més 500 milions d'usuaris arreu del món

Ara
1 min
'TikTok' és la nova aplicació que arriba als joves occidentals

BarcelonaTikTok és el nom de l'aplicació que triomfa entre els joves xinesos i que ja ha arribat amb força als mòbils dels joves occidentals. Aquesta xarxa social permet compartir vídeos de quinze segons ballant, cantant o parodiant alguna cançó amb música de fons. A més, és coneguda com l'aplicació del bonrotllisme perquè de moment es manté allunyada de 'haters', 'trolls', 'fake news' i, fins i tot, publicitat.

El seu èxit l'expliquen les xifres. Més 500 milions de joves ja tenen aquesta aplicació en la qual pengen els seus vídeos, segons xifres d'Europa Press. De fet, l'any passat l'apli va superar Instagram, Facebook i WhatsApp, amb més de 35 milions de descàrregues a l'Estat. A més, els seguidors de l'aplicació ja tenen nom: són coneguts com a 'tiktokers'.

L'èxit d'aquesta xarxa social s'explica, segons els experts, perquè és una barreja de dues de les xarxes socials més populars pels joves, Instagram i Snapchat. Però la novetat és que dona la possibilitat de posar música als vídeos a banda dels filtres. El resultat final són curts de quinze segons que semblen videoclips musicals.

stats